FA EN AR RU FR CHI

اهم اقدامات انجام شده در خصوص مدیریت سبز در دانشگاه گیلان در 6 ماهه اول سال 1398 به شرح زیر است:

1. اتخاذ تصمیم های اجرایی برای کاهش 20 درصدی مصرف آب و انرژی
  2. انتخاب و تقدیر از دانشگاه به عنوان غرفه برتر در نمایشگاه دستاوردهای مدیریت سبز در دانشگاه اصفهان در سال 1398
  3. لحاظ شدن شاخص مدیریت سبز در انتخاب کارمندان نمونه دانشگاه
  4. انتخاب یک کارمند سبز به عنوان کارمند نمونه جهت فرهنگ سازی برای اولین بار در سال 1398
  5. راه اندازی سامانه های جدید در 6 ماه گذشته در دانشگاه برای کاهش مصرف کاغذ و کاهش30 درصدی آن
  6. عدم دریافت پایان نامه های کاغذی
  7. اجرای طرح بایگانی دیجیتال : (امور مالی در دست اقدام، آموزش 70 درصد پیشرفت ، امور اداری 20 درصد پیشرفت ، دفتر امور فنی 85 درصد پیشرفت)
  8. اتخاذ تصمیم مدیریتی و اجرایی برای کاهش حجم پسماند در سلف سرویسهای دانشگاه
  9. کاشت 10000 نهال از گونه ها با نیاز آبی کم در سطح دانشگاه برای افزایش سرانه فضای سبز
آدرس کوتاه :